Lemoneye

Har precis kommit på världens grymmaste nickname till mig själv. Ida Lemoneye. Seriöst, ska bli mitt artistnamn. Citronögat liksom, fresh. Haha namnet kommer ifrån att jag tycker att mina ögon är formade som stora böljande citroner. Kan ju gå igenom alla mina nicknames:
 
Ejda
Lille Ejda
AlqaIda
Ida Barrida
Barri White
 
Finns säkert massor mer som annat löst folk kallar mig bakom min rygg, typ som när folk tyckte det var kul att kalla mig Piss-Ida typ en gång, haha. Eller när jag hette SlaskBirgit på empty.se och alla ba "omg... slaskis!". Tror inte de var några punkare direkt, lite för rå för dem helt enkelt ;) Bryr mig dock inte nämnvärt om folk kallar mig för saker bakom min rygg. Jag har ju mina egna smeknamn på folk såatteh, haha.
 
Men åter till ögonen. Lisa "Left Eye" Lopez kallades ju för det på grund av att hennes ex påpekade att hennes vänstra öga var större, sen brukade hon liksom ha ett streck under det vänstra ögat ibland och märka ut det på andra sätt, just som hennes trademark. Då tänker jag att när min rapkarriär sätter igånger så ska jag måla ögonen som citroner, sen vara fett syrlig i dem. Typ säga att jag bara dricker citronvatten och göra kamikaze tequila. Det är ju asbra, behöver ju inte direkt oroa mig för skjörbjugg då. Men så är det bara ett litet problem, jag har ingen talang! Kan inte rappa, sjunga eller göra något artistiskt. Kan dock äta citroner, det får bli min talang.
 
Puss haj
Lemoneye
 
 

Kommentera här: