22 Läs mer >>
Fick lite feedback att jag borde presentera mig själv. Hatar att göra det, oavsett vad antalet selfies säger. 25-årig tjej från djupaste Småland. Min bästa vän under min uppväxt var en tax, vet inte om det är därför jag är som jag är och det känns elakt att skylla på en oskyldig hund.

Ida a.k.a. alqaida, barri white, ejda, ida barrida.
Föredetta platinablondin som numer är ganska färglös och urblekt råttfärgad.
Typ såhär ser jag ut i dagsläget. Typ plus 15 kg, stod för kraftigaste viktökningen under året 2011.
Hann även att ta bort den växande leverfläcken på hakan, thanks for noticing.
Mellan hårfärgsbytet hann jag läsa kulturvetenskap, filmvetenskap, företagsekonomi, dinosauriekursen på SU, men håller nu på och läser andra terminen medieproduktion vilket innebär ännu en så kallad B-uppsats som kommer te sig i form av en spelfilm och en matchande produktionsbok. I sommar blir jag i stort sett klar bortsett från vissa tentor som bör kompletteras och sommarkurser med fokus på djur & HBO.

Mina drömmar sträcker sig tyvärr inte bortom min kommande fil. kand. utan fortsätter precis där. Jag vill arbeta med film. Jag vill skriva manus, jag vill skapa film. Jag har tidigare både försökt mig på att skriva bloggar med varierande resultat och även försökt mig på att måla tavlor.
 
 
 
 
Som ni ser, även där med varierande resultat. Haha. Skapande är hur som haver ändå det viktigaste för mig. Jag vet inte varför, kanske för att det alltid har varit det som varit roligast eller på det sättet jag har haft lättast att göra min röst hörd. Kan tillägga att jag var med i teatergruppen på högstadiet när jag gick på Ellen Key eller som det hette då "Norra Högstadiet". Jag blev kickad för att jag betedde mig som en diva, inte så smickrande kanske, men det var det som hände.

Som person brottas jag med det mesta som har med mig själv att göra. Jag stressar för mycket, äter onyttigt, har bra och dåliga dagar, blir rastlös, blir utmattad, älskar mina vänner, hatar mina vänner, älskar mina föräldrar, hatar mina föräldrar, älskar mig själv och hatar mig själv. Det är som det är.

Det var allt för mig idag. Ha en bra kväll och buenas noches.
Natti natti!

Okej okej!

0 Läs mer >>
Glömde helt bort lite kuriosa om mitt dysfunktionella liv.
Hade en polare som dejtade en jävligt skum snubbe, sen gjorde de slut.
Hon berättade att hon hade hängt med sin dude och hans polare.
De hade tagit på denna låt:


Och ba: "Den här handlar typ om oss..."
Varav min BFF säger: "Och du märkte inte att det var något fel på honom då?"

Haha!


De e knas

0 Läs mer >>
Alltså den här gamla dängan? Jag vet att det är en cover, men ändå... är den bra eller dålig? INGEN VET.

Skulle förut gå och hämta mitt steelseries-headset. Skulle ta upp dem lite snygg. Välter 2 flaskor med olivolja, varav den ena åker ner på golvet. Tar jag upp dem? God no. Låter dem ligga och hoppas att kunna komma undan. Sådan är jag; en slusk. Fick till det där Strindbergska; jävligt litterärt. Nu måste jag halvskärpa mig.


 
HAHAHAHAHHAAHAH!

Saker som är tänkt att vara roliga och som är det:
Susanne Reuter & Markoolio.

Saker som inte är tänkt att vara roliga:
1. Svensk hiphop, ett jävla skämt.
2. Fulaste kläderna i världshistorien.
3. EYE N' I, alltså vad i... 1 kg maja? Hur? Skelögd? Den känslan får jag i alla fall.

Saker som är direkt creepy:
1. Att det ska kännas okej att stirra in på damtoan. Laura Mulvey vet vad jag snackar om.
2. Att gubbarna ska stirra på brudarnas rumpa när de går förbi.
3. Att Petter ursäktar sig genom att säga "Jag är upptagen, Stumpan". Slisk.

UNDRAR VARFÖR FEVEN SÅG DET SOM LÖNLÖST ATT FORTSÄTTA?!
Saker och ting rörde sig inte ett jävla dugg.

Xoxo


Svensk musik och sven...

1 Läs mer >>
Bloggandet är väl ett halvdött fenomen nu, men jag låter den postmodernistiska batikhäxan i mig förutspå en ljus framtid för min blogg.

Håller som sagt på att skapa en film tillsammans med Alexander Kuronen Nilsson. Han är även känd för sitt verk Parkliv, som går att återfinna på youtube. Han är även känd som den brådmogna 13-åringen som presenterade Lena Ph 2004 på Melodifestivalens final och även som fuldansare i Fulkulturs officiella Fuldansvideo.

Ja, han kanske utgör ett litet hot i denna dynamiska duo. Han är Agneta och jag är den mörkhåriga med ovärdig permanent. Förhoppningsvis så är han generös nog med mina femton minuter i rampljuset och låter sig sedan överta resterande 99%. Det känns bra. Filmen kommer bli bra och kommer senvåren 2014.

XoXo

Hej och hjärtligt väl...

1 Läs mer >>

Mitt första inlägg.

Välkommen till min ny...