Hemmagjord aioli
Förut provade jag på misslyckad aioli, det blev som namnet.
Jag som trodde att det skulle vara lätt, men icke, blev en oljig röra som stank vitlök.
Nu vet jag det, det krävs nog två personer för att göra smarrig aioli och näe
jag tänker inte köpa aioli, det är skitmycket kcal i köpt aioli. Inte värt!
Aja, jag gjorde i alla fall kycklingbiffar med chili och basilika. Jättegott.
Nu vet jag det, det krävs nog två personer för att göra smarrig aioli och näe
jag tänker inte köpa aioli, det är skitmycket kcal i köpt aioli. Inte värt!
Aja, jag gjorde i alla fall kycklingbiffar med chili och basilika. Jättegott.
Kycklingfärs är den bästa färsen.
Hade dock velat ha en köttkvarn, eh, men det är nog lönsamt i längden.
Hade dock velat ha en köttkvarn, eh, men det är nog lönsamt i längden.
För varje kg så skulle jag spara ca 22,5 kr.
Köttkvarnen skulle vara ihoptjänad efter cirka 20 användningar.
Bra matte, bra investering!
Köttkvarnen skulle vara ihoptjänad efter cirka 20 användningar.
Bra matte, bra investering!
Ciao