0 Läs mer >>
Tentaplugg idag med Björn, skrev en sida. Bara 5 sidor kvar. Annars råååååååå?
Jorå. Jonas gjorde mat idag OCH gav mig rå kyckling. YES IT WAS FUCKING RAW!!!
Märkte inget för att den var varm, trodde att den var saftigt bara, men nä! :(
Imorgon blir det mer plugg och på torsdag blir det förhoppningsvis plugg med Sofi :D
Ska kanske dricka Rosa pantern på Valborg, så himla gott. Kim + Valborg = Sant! :*
 
Natti

Alltså åååh....

0 Läs mer >>
I lördags kände jag att jag förtjänade lite lösgodis, särskilt eftersom det bara kostade 5 kronor hektot. Sen när jag väl ska avnjuta godiset slutar det med att det gör ont i tänderna, alltså ont på riktigt. Det är som att det fräter och samtidigt gör det ont i tänderna jag tuggar med. Nu var jag ju nyss hos tandis och allt som skulle fixas fixades ju. Annars hade jag varit orolig för att jag hade haft hål eller något annat skit, typ en inflammation. Det är inte heller så gott som jag kom ihåg det, det smakar mest kemikalier? Det enda som var okej att äta var jordnötskrämen, de andra gick inte. Efter att ha tvingat i mig själv åtta bitar kände jag att det inte gick längre. Det var som att det kom en äcklig mätthetskänsla. Nu hade jag ju inte ätit lösgodis på 1 månad, men förstår inte hur snabbt något kan gå från gott till direkt äckligt. Aldrig mer! Sen är den en månad sen jag slutade dricka kolsyra, även fast jag fuskade hemma hos Hanna med två drinkar, men annars är det en månad ;) Om det ens räknas det vill säga, haha. Rätt gött i alla fall. Om jag ska unna mig i framtiden får det bli någon mjuk chokladbit eller chokladpudding. Klarar inte av tuggmotståndet och frätandet på tänderna.
 
Puss puss

Snuvad på konfekten!

0 Läs mer >>
Var tvungen att rensa städskrubben för att ha en plats att ställa alla mina doftljus på. Ovanför där dammsugaren finns, alltså på hyllplanet ovanför, dit jag inte ser eller når i vanliga fall, har Jonas tydligen haft en hoardinghörna. Jag hittade grisöron från när vi var hundvakt för två år sen, en trasig ficklampa, mecenatkort från 2012 och massor med andra saker. Helt sjukt :P Blev ett litet tjafs om det. Båda är ju så otroligt envisa och tjurskalliga, men det gick över efter två minuter när Jonas kom och kramade om mig. Nu står doftljusen däruppe :)

Hoarder

0 Läs mer >>
 

Queen of rap? Fuck ou...

0 Läs mer >>
  1. Jag kan börja skratta hysteriskt åt musik som jag tycker är rolig. Nu menar jag inte musik som är till för att vara rolig. Nej, jag tycker inte att Eddie Meduza eller Björn Rosenström är roliga. Har ingen lust med lössnus, volvo och doftgranar. Svårt att beskriva vad som gör en rolig låt, men tycker typ att all dancehall och en del reggae är seriöst rolig. Det kanske är för att det ibland låter som att de är så jävla intensivt aggressiva? Äe, men här är ett exempel:
  2. Det roligaste emailet jag har fått är från en vän som hade ett alterego som hette Masoud. Den karaktären är helt baserad på de konstiga meddelanden som en kan få på Facebook. Som t.ex. en gång skrev en kille till mig "Hello. I enjoy from u". Hahaha alltså va? Det låter helt sjukt. Förstår inte syftet. En annan gång skrev en kille till mig "Du har blont hår och blåa ögon, vi skulle få fina barn". Kan tillägga att den killen kallade sig för Black Cobra. Scary? Nä, men jag tror ni alla vet vilka inviter som en kan få på Facebook. Masoud är i alla fall den roligaste personen som mejlat mig. Alla som känner mig riktigt bra vet hur mycket ett "Hejsun Ida, de e Masoud" kan gör min dag :)
  3. Egentligen så vill jag köpa mer DVD-filmer, fast det är ute. Har ju haft en rejäl samling här hemma nu, men har rensat ut massor som ska till min svägerskas syrra uppe i Åkersberga. De filmer jag vill ha är klassiker som jag sett på filmvetenskapen eller som jag gillar. Vissa filmer går inte att få tag på på annat sätt än just på DVD och det är därför jag vill ha dem. Måste även hylla discshop för deras utbud, trots dåliga tider. Får inte köpa fler för Jonas, därför blir det inte av.
  4. Om jag hade kunnat så hade jag gift mig med Jonas varje dag i resten av mitt liv. Han är bäst.Och snygg. Han är allt jag drömt om och allt jag någonsin kunnat önska mig. Varje dag gör han mig lycklig. Varje kväll så ligger vi och gosar och berättar "söta" saker för varandra. Sen får vi inte glömma hur mycket vi busar. Jag är säker på att om någon hade sett hur vi håller på så hade vi hamnat på ett sjukhus <3 <3 <3 <3
     
    5. Jag har absolut inget lokalsinne... alls. Jag går vilse varje gång jag ska någonstans. Sist jag gick vilse var faktiskt tillsammans med Jonas (!). Vi var ute och gick på Östra stranden bland alla sommarstugor, minns inte om jag berättat det för er? Kanske borde skriva om att jag kanske börjar bli dement också ;) Om inte han hade varit med hade jag garanterat hamnat både i en damm och på järnvägsrälsen. Ni minns ju att jag gick vilse när jag skulle till tandläkaren också? Det här är återkommande. Tror nästan alla på min mammas sida har rätt dåligt lokalsinne så tror det är genetiskt. Är ett under för mig hur vi klarat oss i alla dessa år, haha.
     
    6. Jag har brillor. Eller nej, det har jag inte. Jag har linser, men det är ju typ samma sak. Jag är närsynt och har ett brytningsfel som gör att jag har svårt att se avstånd i trappor och för att inte tala om hur svårt jag har att avgöra avstånd i mörkret, tur att Halland är så platt. Det här brytningsfelet gör också att jag har väldigt svårt att känna igen ansikten. Det jag känner igen är oftast färger, så som hårfärg och ögonfärg. Kan eventuellt känna igen något speciellt ansiktsdrag också. Jag kollar också mycket på gångstil, kläder och piercings. För att jag ska känna igen en person så krävs det att jag träffat den personen väldigt mycket eller att jag tycker om den.
     
    7. Jag har väldigt svårt för piercings som inte sitter i näsor på folk. Septum tycker jag är jättefint, men övriga piercingar som navelpiercingar, hål i öronen, ögonbrynspiercingar, tungpiercingar, fjortispiercingar och tuttpiercingar får mig att seriöst bli lite illamående. Det värsta som hänt mig är nog när någon bett mig att ge dem ett örhänge eller bett mig att sätta i "pluggen" på örhängena. Usch. Mår illa nu när jag skriver om det. Ingen aning om varför jag har problem med det. Jag har ju umgåtts med personer som har det och då har det inte stört mig, men bara tanken på att jag själv skulle ha det gör att jag ja... mår lite illa. Vet inte om det är någon konstig fobi eller så. Jag tycker ju i alla fall att piercingar kring munnen och i öronen ser okej ut, även fast jag tycker att det är äckligt, haha. Nu är det ju så att jag inte bär smycken alls. Så det kan helt enkelt vara så att jag inte förstår det.
     
    8. Om jag hade vunnit en större summa pengar så hade jag gift med Jonas och köpt en lägenhet. Sen hade jag betalat tillbaka CSN, skaffat körkort och hyrt en privatlärare som hade kunnat lära mig Matte B. Efter det hade jag antagligen börjat plugga något annat eller skaffat massor med barn, haha.
     
    9. Jag vill ha tre barn. Eftersom jag i stort sett är ensambarn hade jag velat ha tre för då behöver de aldrig vara ensamma utan har alltid varandra. Det finns massor med fina namn och jag har redan tänkt ut några stycken som skulle kunna vara potentiella namn till framtida bebisar. Mina absoluta favoriter är: Frank, Konrad, Elna, Lola, Ilse, Elon och Viola.
     
     
    10. Och ja, jag hade rätt. Kompisen som jag trodde var gravid ÄR gravid :D Stort GRATTIS till henne och hennes kille.
     
     
 

10 saker som ni defin...

0 Läs mer >>
Idag åkte jag och Jonas på äventyr. Han ville att det skulle vara en Ida-dag där jag fick bestämma ALLT. En person som älskar The Sims och Tropico kan ju sällan neka att få göra precis vad den vill en hel dag, eller hur? ;) Så jag accepterade förslaget. Vaknade vid 13, är jag tonåring eller? Fast alla som minns mig som tonåring vet att jag alltid var den störiga jäveln som vaknade vid 9 och sen ringde vid 10-11 och ba "Tja! Vaken?" vilket ingen var. Halvvägs fick vi stanna och vända eftersom att någon inte visste om hen hade stängt av plattorna. Jag nämner inga namn, men ni som följer min blogg vet ju vad som hände när jag och Jonas skulle åka till IKEA sist. 
 
Jag ville i alla fall ha nya doftljus, surprise, så vi köpte några stycken. Ville ha lite fruktiga, varma dofter till i sommar :) Hittade ett med lukt av granatäpple. Jag älskar granatäpple! Blev doftljus som luktade citronmeliss, nytvättat, granatäpple och sen även några som ska lukta jasmine. Det luktar dock inte jasmin utan det luktar som fruktbål med blommor i. Hahaha, flömmigt. Nu slipper jag tänka på ljus ett tag framöver. Tycker levnadsstandarden ökar markant bara det luktar lite gott i lägenheten, eller vad säger ni? Måste förövrigt säga att jag är jätteglad att det är så många som läser min blogg! Har inte haft så här många läsare sen min förra blogg blev invaderad av nazister, eh.
 
Sen när vi kom hem så gick Jonas ut med sina kompisar! Han hade lite ångest för att det var Ida-dag, men jag ville ju bara spela The Sims 2 i flera timmar, så det var ju bara bra att han gick ut och hittade på något kul. Han hade tydligen hittat sin favoritdrink ute idag :D Tom Collins! Stavningen kanske inte är den bästa på den, men jag vet inte hur den stavas. Så nu ska vi gå och nanna!
 
Puss och kram

Äventyr!

0 Läs mer >>
Te, the, thé eller té. Stavningarna är många på den dryck som var omvälvande under kolonialiseringen. Dock hade den brukats av många olika folkgrupper långt tidigare. Efter att ha gått upp redan vid klockan åtta imorse beslöt jag mig för att ta en promenad. Promenaden slutade på Willys där jag insåg att de inte hade mitt favoritte. Ni känner till märket Yogi? Det är min favorit, om det inte framgick ;) Dock inte alla deras sorter, men många av dem. Gillar inte när det smakar för mycket anis. Såg i alla fall annat te med spännande förpackningar och spännande smaker. Luktade på dem och de luktade jättegott! Så beslöt mig för att köpa de fina förpackningarna istället. Nu sitter jag här med en kopp i handen... som smakar fisk. Ja, Chai Masala smakar tydligen fisk. Skulle kolla närmare vad det var för märkte. Gissa? Nej, det var inte Eldorado, men kunde mycket väl ha varit det. Det var Garant... Mår så sjukt illa av lukten på det. Fina förpackningar, men blä! :(

Flashigt te!

0 Läs mer >>
 

Tydligen den fetaste ...

0 Läs mer >>
Nu har jag badat/duschat. Det var inte så mysigt som jag hade hoppats på. Vet inte om jag ska börja plugga. Ska ändå iväg snart till Jonas föräldrar. Jonas pappa är inte hemma, men Jonas mamma kommer förhoppningsvis vara det. Tror de ska äta ärtsoppa och pannkakor. Jag får väl äta en pannkaka med grädde eller något :) Det reder sig. Nu ska jag ominstallera The Sims 2, hoppas att det kan launcha nu. Alltid en massa problem med The Sims =(
 
Puss

Hej igen!

0 Läs mer >>
Vaknade nyss till världens finaste väder! Eller inte. Det är hur grått som helst. Jag ser inte ens en fågel utanför :( Vi som alltid har massor med fåglar utanför. Haha, jag vet inte om jag har berättat det här men vi har en jättestor duva som bor i trädet utanför. Alltså när jag säger jättestor så menar jag verkligen jättestor. Om ni som vet tänker på skillnaden mellan fåglarna på östkusten och västkusten? Ja, de på västkusten är större. Fiskmåsarna skulle kunna äta upp fåglarna i Västervik typ. Tänk er då att den här duvan står ut från mängden genom att vara enorm. Om jag ska försöka beskriva i mått hur stor den är så är nog en fotboll en väldigt rättvis liknelse. No offense, duvan. Den är väldigt fin och jag tycker om att se den. När pappa var här så visade jag honom duvan, detta var kanske 2 år sen och pappa ba "Jösses! Det var den största duvan jag någonsin sett" och då hör det till saken att duvan är knappast den första pappa sett eftersom han ständigt åker runt med kikare i bilen och har med sig fågelböcker. Eller han gjorde i alla fall det förr, nu kör han ju sällan på grund av att han börjar bli gammal. Ni fattar! Ska försöka ta en bild på den och visa den för er. Tog en bild en gång, men det var så svårt med avståndet att avgöra hur stor den faktiskt var :)
 
Nu ska jag bada badkar och titta på Dr Phil :P
 
Pusshej

So Hatoful!

1 Läs mer >>
Och en annan sak också. Hittade en sida som hade badolja, badskum och andra tillbehör. Så beställde MASSVIS, jag skojar inte. Om ni hade sett så mycket som jag beställde hade ni ramlat av stolen. Det var dock väldigt billigt, så det går ingen nöd på oss. Jag kan väl säga så här att nu kan jag ta mina ångestduschar varvat med att bada. Köpte saker som det stod anti- stress på. Eeeh, som att det hjälper? Jag hoppas på placeboeffekt i alla fall, så en känner sig som en ny människa efter katharsis. Längtar efter pånyttfödelsen, min egen renässans. Ska börja att ta hand om mig själv, finally. Insåg efter tandis hur mycket jag har struntat i att ta hand om mig och att det faktiskt är på tiden nu att göra det.
 
På senaste har jag fått mycket ont i fötterna. De har ju tydligen växt en storlek, sen har jag dåliga skor och förhårdnader. Trevligt va? Jag har i alla fall inget nageltrång, som vissa andra har och ska köra upp fötterna i ansiktet på en *host host velour* ;P Hittade en liten sak för att hjälpa mig med en tredjedel av mina fotproblem.
 
Hoppas på bättre fötter nu :D
 
Puss

It shall be mine

0 Läs mer >>
Usch, har jättemycket att läsa nu i skolan. Skulle egentligen ha börjat idag, men det gick verkligen inte. Är så slut efter alla dessa inlämningar. Har haft inlämningar nu varje vecka i en månad, eller är det fem veckor? Jag minns inte riktigt. Jag har ju haft en dålig flow och blivit smått dement. Jag glömmer ord hela tiden. Afasi? Hahaha, vet ej. Sen fick jag ett moment och det kändes som att det släppte ett tag. Gissa vad det står på pappret när jag får tillbaka det referatet eller vad det nu ska kallas? VG! Jag har ju inte fått VG sen i höstas, så kände ändå att det var en prestige nu när jag är så fruktansvärt skoltrött. Tydligen sitter ju allt bara i huvudet. Skönt det i alla fall så jag inte är brain damaged. Ta i trä. Fast vem vet? Jag kanske är det. Jag ska inte vara den som är den.
 
Jag städade istället bland mitt smink. Satte in mina nya sminkborstar, sorterade och slängde jättemycket grejer. Har massor med saker som jag inte ens vill ha! Slängde alla mina fransnäringar, den från Rodial och den från Xlash. De hjälpte inte alls på mig. Nu är ju jag välsignad med långa ögonfransar, men ville ha fler. Rodial gjorde så att de "tappade" fransarna växte ut snabbt igen. Det blev inte fler, de blev inte färre, de bara växte ut snabbare. De blev inte heller tjockare. Xlash var jag nog allergisk emot, om ni minns att jag skrivit om att jag blivit röd runt ögonen? Men jag använde den ändå i cirka 3 veckor, märkte inget resultat. Lite avis på alla som det fungerar på, men en ska väl vara glad ändå. Finns alltid lösögonfransar i värsta fall :) Hehe. Har haft på mig lösögonfransar en gång. Var så himla full. Det slutade med att jag gick hem till killen jag dejtade, slet av mig lösögonfransarna och däckade. Hehehe, fräschaste tjejen i stan alltså ;)
 
Här är jag med lösisar, sitter och grinar (på både skånska och norrländska).
 
Precis innan grinandet, haha. Party until you kill?
 
Pözzizar
 
 

Dagen som det

2 Läs mer >>
 

Till Björn!

1 Läs mer >>
Haha alltså va?

JAG HITTADE DEN!

0 Läs mer >>
Jag letade efter en rolig bild på datorn där jag och mina kusiner är i Mormors sommarstuga. Jag ser helt störd ut, haha. Tänk er förpubertal, iklädd rött, kisande ögon och en lam uppsyn. Hahaha, så svårt att förklara, men jag är verkligen inte söt som de andra kusinerna är. Jag ser verkligen riktigt, riktigt rolig ut. Kan tyvärr inte visa er så mycket hur jag såg ut på mellanstadiet, då jag raderat eller tagit sönder många av de korten. Mellanstadiet var en riktig fulhetsperiod, ungefär som den jag är inne i nu. Nu kan jag ju ändå skylla på åldern, då kunde jag nog bara skylla på dålig smak och dålig stilkänsla, haha. Får visa den bilden en annan gång. Nu kan jag bara visa andra bilder som misslyckade selfies och andra bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hahaha! Varsågoda!
 
Puss
 
 
 
 

Pigga upp mig!

0 Läs mer >>
Nu har jag inte fått några klartecken från mitt jobb och jag har bara sökt ett annat. Jonas fick inte det jobbet vi hade hoppats på, men  det kanske jag har nämnt innan? Jag sitter och tittar på arbeten varje dag nästan. Allt kräver körkort B och jag har inte det än :( Hur ska det lösa sig? Jag känner mig så dum som hoppats på framtiden och trott att jobbsituationen ska lösa sig. I värsta fall får jag ta sommarjobb eller ännu värre gå på soc. Soc. känns verkligen långt borta, men ändå nära. Sen känner jag också att tänk om jag får ett jobb men inte klarar det? Jag har nästan ingen erfarenhet förutom vid telefon, datorer och människor. Aja, ska väl ner till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Får försöka få min föreläsare att säga när kursen förväntas vara klar och sen höra av mig till mitt gamla arbete. Gud, vilken gnällig blogg jag har.
 
Puss puss
 
 

Soc.